MASOPUST
- v období leden – březen. Maximální počet 50 osob. Délka programu 4 hodiny. Uvedené ceny jsou orientační !!!
ZÁKLADNÍ NABÍDKA - 25.000 Kč
Polní kuchyň s řezníkem
Zpracování prasete (na místě bude již rozbouráno)
Příprava ovaru, guláše, prdelačky s kroupami ke konzumaci na místě
Suroviny k výrobě zabijačkových produktů (koření, kroupy, střeva..)
3 workshopy – ukázka ručního plnění jaternic a špejlování
Každý z návštěvníků dostane připravenou výslužku: 1,5 kg jitrnic, 1,5 kg jelit, 0,5 kg prejtu, 0,5 kg huspeniny, 0,5 kg tlačenky
Příprava, závěrečný úklid, likvidace biologicky rozložitelných odpadů nevhodných k další spotřebě
Moderátor ve stylovém obleku – provede celou akcí, seznámí s Masopustem, připraví zabíjačkové soutěže, komentuje workshopy, pouští podkresovou hudbu včetně vlastního ozvučení - 8.000 Kč
Doprava do 200 km (2 dodávky) - 4.000 Kč
DOPROVODNÝ PROGRAM (ceny nezahrnují dopravu, dle místa konání)
Kapela (harmonikář, Švejk band a další) - 5.000 – 12.000 Kč
Ozvučení akce (podle výběru kapely, harmonikář ozvučení nepotřebuje) – 2000-5000,-Kč
Historické podium – 5000,-Kč
Masopustní průvod masek – cena za masku a člověka – 1500 Kč
Nápoje – dle výběru a místa konání - x?
Pivní sety pro návštěvníky - Cca 200 Kč/ks